Завантаження ...
banner

Міська влада презентувала оновлену сміттєзбиральну машину

2 вересня 2015 року міська влада презентувала працівникам КП "ВУКГ" оновлену сміттєзбиральну машину. Оцінити якість транспорту на комунальне підприємство завітали міський голова Анатолій Лінник, заступник міського голови Григорій Олійник



2 вересня 2015 року міська влада презентувала працівникам КП "ВУКГ" оновлену сміттєзбиральну машину. Оцінити якість транспорту на комунальне підприємство завітали міський голова Анатолій Лінник, заступник міського голови Григорій Олійник, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Світлана Сіренко.

Начальник КП ВУКГ Владислав Корман під час зустрічі подякував Анатолію Ліннику та міській владі за підтримку в оновлені спеціалізованого автопарку комунального підприємства.
 
Міський голова Анатолій Лінник у своєму зверненні до працівників подякував всім за нелегку працю та повідомив, що до кінця року заплановано випустити на маршрут ще одну сміттєзбиральну машину та поділився планами на майбутній рік.
 
Анатолій Валерійович урочисто вручив ключі від машини водію, який відразу вміло продемонстрував, що машина працює точно та акуратно.



Відділ інформаційно-аналітичного
забезпечення та комунікацій з громадськістю виконавчого комітету 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: