Завантаження ...
banner
banner

"НДУ" сильніший за "Аграрника"

Фото.
По перше гра не розчарувала. Команди були на рівні. Вже перший там видався досить напруженим. Хоча він був більш-менш рівним, переважали все ж футболісти "Аграрника"

На початок цього матчу я запізнювався, хоча взагалі планував потрапити на ці матчі ще з весни, але не вистачало часу. І от нарешті це вдалося зробити...

НДУ футбол

По перше гра не розчарувала. Команди були на рівні. Вже перший там видався досить напруженим. Хоча він був більш-менш рівним, переважали все ж футболісти "Аграрника": вони частіше наближалися до воріт НДУ, частіше били. Був момент, коли по воротам "універу" били тричі підряд, але в останній момент врятував воротар, чим викликав оплески трибун.

Другий там став продовженням першого, але таких помилок в захисті як у першому таймі команда "НДУ" вже не допускала. І вже гравці університету  частіше гостро атакували "аграрників". Кілька разів були моменти, коли команда непогано вибігала в атаку, але не вистачало чи то швидкості, чи то майстерності, чи бачення поля.  До завершення матчу залишалося хвилин 15. І чергова атака "НДУ" вже захлинулася, м’яч вибито, але підбір виграли хлопці з університету, а Артем Стецюк, який грав під номером 15, несильним ударом забив м’яч у дальній від воротаря кут. Останній лише провів його поглядом.
 
За час, що залишився, гравці "НДУ" були ближчими до подвоєння рахунку, ніж "Аграрник" - до того щоб його зрівняти. Хоча останні й намагалися атакувати, але не виходило майже нічого. Рахунок залишився незмінним – 1:0 на користь команди "НДУ".
 
Напередодні були зіграні ще два матчі турніру. 1 вересня "Фрунзенець" з рахунком 1:0 обіграв "Дельфін", 2 вересня "Динамо" з рахунком 8:0 обіграло команду ДЮСШ.
 
Наступний тур почнеться вже 7 вересня грою між командами ДЮФСШ та НДУ. Гра відбудеться на стадіоні «Спартак», початок о 17:30
 













































































































Олександр Малаш
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: