Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині зростають темпи ремонту дорожнього покриття

Станом на 4 вересня виконані роботи по ямковому ремонту доріг вулиці Носівський шлях та провулок Урожайний. Фактично на завершальному етапі ремонт дорожнього покриття внутрішньоквартальної дороги від вулиці Шевченка в бік ЗОШ №15.

Станом на 4 вересня виконані роботи по ямковому ремонту доріг вулиці Носівський шлях та провулок Урожайний. Фактично на завершальному етапі ремонт дорожнього покриття внутрішньоквартальної дороги від вулиці Шевченка в бік ЗОШ №15. Тут об’єднаються два види робіт: ямковий ремонт та укладання картами(суцільне покриття певної площі дороги). Таких карт тут буде дві: перша – на початку дороги(від магазину); друга – в кінці дороги з невеликим поворотом в бік хореографічної школи(прибереться причина появи калюжі на вході до закладу).

Вже з понеділка розпочнеться нівелірування (обміри) вулиці Б.Хмельницького. Тут буде укладено суцільне дорожнє покриття на найпроблемнішій ділянці вулиці ( від буд. №20 до вже відремонтованої частини дороги).
 
Наступним об’єктом стане внутрішньоквартальна дорога між вулицями Об’їжджа - Незалежності.
 
Також, вносяться зміни в проект ремонту дорожнього покриття вулиці Шекерогринівської. Проект передбачав 170 кв. м. брущатки, якою покрита дорога, замінити асфальтовим покриттям. Після обстеження і аналізу стану цієї частини дороги, та з огляду навіть на  історичність покриття брущаткою ніжинських вулиць, фахівці запропонували залишити її без змін. Натомість, дорожні ремонтні роботи змістяться в бік ЗОШ №14.

По темі: Анатолій Лінник розповів де найближчим часом відремонтують дороги
 
Ще одним об’єктом ремонту стане внутрішньоквартальна дорога біля буд.101 по вул. Шевченка. Тут нове дорожнє покриття виконає ще одну функцію – відсторонить поверхневі дощові та талі води, які вже досить тривалий час підтоплюють будинок і шкодять цілісності його конструкції.
 
Також ямковий ремонт буде проведено: по 7 автобусному маршруту (район вулиць Л. Толстого та Березанська); і вулиці Широкомагерської, де планується запустити новий 15 автобусний маршрут.
 
На всіх зазначених об’єктах роботи виконує Ніжинська Пересувна Шляхова Механізована Колона (ПШМК).

nizhynrada.org
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: