Завантаження ...
banner

Ніжинка Ізабелла Іващенко буде боротися за перемогу на фестивалі "Червона рута"

З 18 по 20 вересня в місті Маріуполь відбудеться фінал ХІV Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики «Червона рута». У ньому братиме участь юна співачка з Ніжина Ізабелла Іващенко

ізабелла іващенко

З 18 по 20 вересня в місті Маріуполь відбудеться фінал ХІV Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики «Червона рута». У ньому братимуть участь і чернігівські виконавці — переможці регіонального відбіркового конкурсу. Серед них вже відомі за межами Сіверського краю гурти  «Лєна Іванова» та  «Інті», а також тріо «Калита», Дмитро Нечай і наймолодша наша учасниця - Ізабелла Іващенко з Ніжина, яка у свої 13 років вже встигла завоювати престижні нагороди міжнародних музичних конкурсів, здобула титул «Міс Молода Галичина» та корону «Міні-міс Планета».

Вони представлять свої твори у музичних жанрах: рок музика, акустична, український автентичний фольклор, альтернативна та популярна музика.
 
За повідомленням організаторів фестивалю, протягом трьох днів заходи пройдуть на центральній площі, парках та в концертних залах Маріуполя. Вони включатимуть проведення фінальних конкурсів, Гала-концертів нових переможців фестивалю, зірок української естради - лауреатів «Червоної рути» минулих років, концерту виконавців української діаспори з Канади, Америки, Австралії та Європи, концерту рок-гуртів Маріуполя та ін., супутні патріотично-виховні заходи.

Ця поїздка стала можливою завдяки особистої підтримки голови ОДА Валерія Куліча. «Культурний десант» має амбітні плани і розраховує не підвести чернігівчан, зокрема Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА за фінансової підтримки якого і поїде делегація. А загалом у фінальних конкурсах візьмуть участь 350 молодих виконавців, повідомляє Департамент культури і туризму, національностей та релігій Чернігівської ОДА.

SVOBODA.FM
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: