Завантаження ...
banner
banner

Священники з Чернігівщини їдуть на Схід

Відео.
Кажуть, на війні невіруючих немає. І тому присутність на фронті військових священиків – необхідність. Спершу поява представників різних конфесій серед бійців мала дещо спонтанний характер

Кажуть, на війні невіруючих немає. І тому присутність на фронті військових священиків – необхідність. Спершу поява представників різних конфесій серед бійців мала дещо спонтанний характер. А зараз під час ротації відправилися на Схід 70 священиків Київської Патріархії.


З перших днів бойових дій на Сході України УПЦ КП підтримувала нашу армію і добровольців. Храми Київського Патріархату перетворилися на своєрідні пункти волонтерської допомоги. До так званої зони АТО їздить щотижня отець Сергій Чечин з Ніжина, отець Євген з Чернігівського кафедрального собору Св. Катерини опікується добровольчими підрозділами. Є священик з Чернігівщини, який знаходиться в зоні бойових дій постійно. І це лише окремі приклади. Священики Київського Патріархату сповідують бійців, благословляють, допомагають Божим словом і доброю волонтерською справою.

Підготував Сергій Корж за матеріалами «Сівер-центр»

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: