Завантаження ...
banner
banner

Студенти НДУ збираються писати замість рефератів статті до Вікіпедії

Минулого тижня у Ніжинському державному університеті на історико-юридичному факультеті відбулось незвичне засідання ІНДК. На нього був запрошений один з викладачів факультету Желіба Олександр Володимирович, який є одним із модераторів Вікіпедії

Минулого тижня у Ніжинському державному університеті  на історико-юридичному факультеті відбулось незвичне засідання ІНДК (Історичний науково-дискусійний клуб - авт). На нього був запрошений один з викладачів факультету Желіба Олександр Володимирович, який є одним із модераторів Вікіпедії та активним автором статей з історії. 

Він розповів присутнім студентам  про ідею створення та роботу вільної енциклопедії та про те настільки круто бути одним із дописувачів цього ресурсу.
 
Також, повідомив про всі переваги цього проекту та як насправді зручно і корисно студентам замість нудних рефератів написати статтю до Вікіпедії і тим самим зробити свій внесок у розвиток української версії цього ресурсу.
 
Багато хто не знає але Ніжинський державний університет є партнером української Вікіпедії, тому пропонуйте своїм викладачам замість написання непотрібних рефератів зробити такий вид індивідуального завдання.
 
Не згай свій шанс, напиши статтю до Вікіпедії!!!

Корисні посилання:
Поради для новачків
Як редагувати статтю


Олександр Желіба, Вікіпедія Ніжин Желіба, Нежин Википедия, Вікіпедія НДУ

Володимир Баров ніжин, новини ніжин, нежин, мій ніжин,

ніжинський державний університет студенти, ніжин, нежин, НДУ

ярослава лютова ніжин, лютова ярослава




Студент НДУ Баров Володимир - один із авторів української Вікіпедії

Ярослава Лютова

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: