Завантаження ...
banner
banner

Міській лікарні подарували новий УЗД-апарат

Це не просто благодійний внесок в систему охорони здоров'я Ніжина. Це допомога рідному місту від Наталії Павлівни та її чоловіка Сергія Володимировича Швецова. Адже вони народилися і виросли в Ніжині.

«Сьогодні сталося так, що і мета реалізувалася, і нагода чудова», - такими словами презентувала подарунок місту одна із засновників Благодійного Фонду «Здорове майбутнє» Наталія Швецова. В якості дару, виступив надсучасний УЗД-апарат італійського виробництва, який отримала Ніжинська центральна міська лікарня ім. М. Галицького напередодні Дня міста.

Це не просто благодійний внесок в систему охорони здоров’я Ніжина. Це допомога рідному місту від Наталії Павлівни та її чоловіка Сергія Володимировича Швецова. Адже вони народилися і виросли в Ніжині.
 
«Ми працюємо в медичній сфері вже понад 15 років, знаємо добре той стан, в якому, на жаль, перебувають наші медичні заклади і установи. Тому Сергій Володимирович і прийняв рішення створити Благодійний фонд, який надавав конкретну адресну допомогу».
 
Була поставлена і мета практично допомогти Ніжину. Не сумніваємось, що надсучасний УЗД-апарат для загальної діагностики та обстеження стане в нагоді лікарні і допоможе ніжинцям.
 
Ми будемо дуже раді, бо в цій допомозі людям буде і наша часточка. І я щиро, щиро радію цьому, говорить Наталія Павлівна.
 

Дякуючи за подарунок від імені всієї громади міський голова Анатолій Лінник, зауважив, що такий дарунок не просто важливий для міста, а й дуже дорогий, бо зроблений ніжинцями, які хоч і далеко сьогодні від рідної домівки, проте пам’ятають і дбають про неї конкретними справами.

Місце для сучасного діагноста вже знайшли. Він буде у реанімаційному відділенні, і як повідомив в.о. головного лікаря Г. Віротченко, вже й спеціалісти навчаються.
 
Міський голова Анатолій Лінник попросив лікарів, щоб ті не звужували можливості використання апарату лише в межах одного відділення. Подякували за подарунок і медики, а в приватній розмові підкреслили, що чекали чергових агіток, і до останнього не вірили, що цей подарунок «просто так».
 
Починаючи свій бізнес з «нуля», мій чоловік нині добився визнання і співпраці на рівні нашої країни і за кордоном. У постачанні сучасного медичного обладнання, пріоритетна лінія УЗД-апарати. Нині він найбільший спеціаліст по них. Знаючи стан лікарні, прийняв рішення саме про подарунок такого апарату. За свої власні кошти закупив обладнання, доставив в Україну і привіз до Ніжина. Це все його ініціатива. Апарат новий, і йшов прямим призначенням до Ніжина з Італії. Іноземні кампанії допомогли з датчиками та сканерами для апарату.
 
Ніяких політичних партій, амбіцій і виборів. Це подарунок від щирого серця, наголошує Наталія Швецова.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: