Завантаження ...
banner
banner

На сході загинув чернігівський прикордонник Ігор Нешко

В зоні проведення АТО загинув старший прапорщик прикордонної служби, чернігівець Ігор Нешко. Ще 6 військовослужбовців отримали травми різного ступеня тяжкості. 8 листопада, у Донецькій області зміна прикордонних нарядів перекинулася на службовому автомобілі «Кугуар»


В зоні проведення АТО загинув старший прапорщик прикордонної служби, чернігівець Ігор Нешко. Ще 6 військовослужбовців отримали травми різного ступеня тяжкості. Про це повідомляє Високий Вал.

Так, 8 листопада, у Донецькій області зміна прикордонних нарядів перекинулася на службовому автомобілі «Кугуар». Вони слідували в контрольний пункт «Георгіївка» для несення служби.
 
Трагедія сталася неподалік населеного пункту Курахівка. Під час руху транспортний засіб злетів у кювет та перекинувся. Інші прикордонники доставлені до Красноармійської та Селідівської лікарень з різними травмами.

За словами прес-секретаря Чернігівського прикордонного загону Олександра Дудка, Ігор Нешко був дуже хорошою людиною і проходив службу у відділі прикордонної служби «Добрянка».
 
«Боєць тільки позитивно характеризувався, тому всі переживають його загибель. Дружина Ігоря проходить службу у нашому загоні. Чим зможемо - будемо їй допомагати. Всі прикро вражені, що такий гарний чоловік пішов рано із життя. Тим паче, у зоні АТО він перебував з червня, але втратив життя в ДТП», - зазначив він.

Наразі керівництво прикордонного відомства призначило спеціальне службове розслідування для з’ясування всіх обставин трагедії.
 
У середу чернігівського захисника перевезуть до обласного центру, де проведуть в останню путь.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: