Завантаження ...
banner
banner

Комунальники Чернігівщини розікрали держбюджет на 1,2 мільйони гривень

Прокуратурою Чернігівщини розпочато досудове розслідування щодо розкрадання держбюджета посадовими особами одного з теплопостачальних підприємств області.


Прокуратурою Чернігівщини розпочато досудове розслідування щодо розкрадання держбюджета посадовими особами одного з теплопостачальних підприємств області.

Про це повідомляє Відділ організації прийому громадян, розгляду звернень, запитів, зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації, інформує Garmata.tv.
 
Прокуратурою області розпочато кримінальне провадження за фактом привласнення бюджетних коштів у сумі понад 1,2 мільйона гривень посадовими особами одного з теплопостачальних підприємств області.
 
Як встановлено, службові особи підприємства, зловживаючи службовим становищем, протиправно до собівартості теплової енергії віднесли відсотки за кредитним договором, умови якого не погоджено з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг. Такі дії призвели до завищення обсягу заборгованості з різниці в тарифах на  постачання населенню теплової енергії на суму понад 1,2 мільйона гривень.
 
Крім того, завищено вартість ремонтно-будівельних робіт на об’єктах, які включено до складу собівартості послуг із теплопостачання на суму майже 50,5 тисяч гривень.

По темі: У "НіжинТеплоМережі" назріває страйк
 
«В цілому до складу фактичних витрат (собівартості послуг із теплопостачання) для розрахунку заборгованості з різниці в тарифах за 2012-2015 роки віднесено витрати, внаслідок яких завищено розмір бюджетного відшкодування більш ніж на 1,2 мільйона гривень», - йдеться в повідомлені.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: