Завантаження ...
banner
banner

Ліга старшокласників Ніжина влаштувала флешмоб до Дня боротьби зі СНІДом

Ліга старшокласників міста Ніжина виступила ініціаторами та організаторами проведення флеш-мобу "Жива червона стрічка", для участі в якому прийшли представники учнівського самоврядування шкіл міста.


1 грудня весь світ відзначив День боротьби зі СНІДом. Цей день з'явився в календарі трохи більше, ніж чверть століття тому - в 1988 році. Всесвітній день боротьби зі СНІДом - це ще одна нагода привернути увагу суспільства до проблем ВІЛ-інфікованих, замислитись над тим, як запобігти поширенню хвороби та згадати про важливість вчасної діагностики ВІЛ-СНІД.

Ліга старшокласників міста Ніжина виступила ініціаторами та організаторами проведення флеш-мобу "Жива червона стрічка", для участі в якому прийшли представники учнівського самоврядування шкіл міста. Учні з червоними стрічками на грудях, тримаючи червоні свічки у руках, утворили живу Червону стрічку, продемонструвавши толерантне відношення до ВІЛ-інфікованих людей. Після цього, за підтримки Ніжинського міського ЦСССДМ, учнівська молодь провела інформаційно-профілактичну акцію "Життя+", роздавши просвітницькі листівки та буклети всім перехожим жителям міста.

Ми також сподіваємося, що одного разу можна буде сказати - зі СНІДом покінчено! Висловлюємо глибоке співчуття всім, хто втратив своїх близьких і друзів від цієї страшної хвороби. Бажаємо наснаги та надії всім, хто переносить цю хворобу на собі. Життя не відвернулося від Вас, воно лише нагадало про себе ... Ми пам'ятаємо, що проблема ВІЛ/СНІДу стосується кожного навіть тоді, коли здається, що нас це не стосується! 

Анжела Тимченко,
координатор Ліги старшокласників, Ніжинський Будинок дітей та юнацтва

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: