Завантаження ...
banner
banner

14 річна спортсменка з Ніжина - бронзовий призер Чемпіонату Європи

14-річна ніжинка Наталія Чистякова в складі збірної України стала бронзовим призером чемпіонату Європи серед кадетів з самбо, який проходив з 4 по 7 грудня в Стамбулі, Туреччина.


14-річна ніжинка Наталія Чистякова в складі збірної України стала призером чемпіонату Європи серед кадетів з самбо, який проходив з 4 по 7 грудня в Стамбулі, Туреччина. Дівчина виступала у ваговій категорії до 65 кг. У півфіналі вона поступилася спортсменці з Хорватії Люсії Хрватскі, яка і стала переможцем змагань. 

Наталія Чистякова була єдиною спортсменкою, яка представляла Чернігівську область на змаганнях. Тренер нашої спортсменки – Сергій Альбертович Полтавцев.

Загалом збірна України здобула на чемпіонаті Європи в Туреччині 18 медалей – 9 золотих, 2 срібних і 7 бронзових.  В загальному заліку українські хлопці зайняли перше місце, а от дівчата друге – поступились білорусам.

Вітаємо кадетську збірну України з самбо з успішним виступом, а нашу Наталію Чистякову і її тренера Сергія Полтавцева  – з бронзою Чемпіонату Європи!!!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: