Завантаження ...
banner
banner

Спортивні змагання у 5 школі: Разом – ми сила!

В рамках відзначення Дня місцевого самоврядування відділом у справах сім’ї та молоді підтримано ініціативу Ліги старшокласників щодо проведення в 5-й школі Ніжина спортивної програми "Разом – ми сила!"

В рамках відзначення Дня місцевого самоврядування відділом у справах сім’ї та молоді підтримано ініціативу Ліги старшокласників щодо проведення спортивної програми "Разом – ми сила!"

У заході взяли участь команди, які представляли різні структури самоврядування нашого міста: громади Ніжина – депутати міської ради, студентства – Студентська республіка, молоді Ніжина – молодіжний парламент, учнівської молоді  - Ліга старшокласників.
 
Секретар міської ради Валерій Салогуб привітав усіх учасників та власним прикладом разом з командою депутатів продемонстрував готовність  до усіх випробувань. 
 
Міським Центром «Спорт для всіх» (Півень С.М.), відділом з фізичної культури і спорту (Глушко П.В.), гуртком «Орієнтир» БДЮ (Тимченко А.В.)  розроблено  цікаву   програму  заходу та  чудово її  реалізовано. 
 
Перемогу виборола студентська молодь, не відставали від них і депутати Ніжинської міської ради (2 місце), 3 місце здобули – Ліга старшокласників і четвертими стали  члени молодіжного парламенту, які компенсували власну поразку у змаганнях оригінальним номером учасника команди Васильєва Євгенія з брейкдансу. 

Загальна атмосфера підсилювалася  виступами  зразкового дитячого колективу «Арабеск» (БДЮ, керівник Оксана Лисиця ), «Співаночка»(БДЮ, керівник Марина Тітова), естрадно-гімнастичного колективу «Ефект» (керівник Ольга Московська). 
 
Відчувалась і гостинність  колективу школи № 5, у спортивному залі якої проходили змагання.  

Тож продовжуємо закладати певні традиції щодо розвитку місцевих ініціатив та пропагувати здоровий спосіб життя! 
 
Усі емоції та досягнення команд у фоторепортажі:
 



























































Відділ у справах сім’ї та молоді
Фото Олександр Малаш
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: