Завантаження ...
banner

Ніжинця затримано за перевезенням нелегальної деревини

У суботу, 12 грудня патрулюючи на трасі «Кіпті-Глухів-Бачівськ» близько 13 години наряд поліції зупинив вантажівку «Камаз» під керуванням 53-річного мешканця Ніжина.

У суботу, 12 грудня патрулюючи на трасі «Кіпті-Глухів-Бачівськ» близько 13 години наряд поліції зупинив вантажівку «Камаз» під керуванням 53-річного мешканця Ніжина. Цей чоловік перевозив приблизно 10 кубометрів кругляку дуба з сумнівними документами.

Інший наряд інспекторів поліції в той же день на трасі «Чернігів-Київ» біля села Ягідного близько 16 години зупинив ще один «Камаз» з причепом, який перевозив приблизно 20 кубометрів кругляку сосни взагалі без належних на це документів.

Обидва транспортні засоби і вантаж передані відповідним відділам поліції для проведення перевірки. Заходи, які проводить поліція щодо виявлення та перевезення нелегального лісу тривають.

На території регіону також працюють спільні рейдові групи управління превентивної діяльності ГУНП, екологічної інспекції, управлінням лісового та мисливського господарства області.
 
Вони спільно контролюють перевезення лісу і лісопродукції дорогами Чернігівщини, адже самовільні вирубки лісу не тільки завдають збитків державному бюджету, а й шкодять довкіллю.



 
Сектор комунікації Головного управління
Національної поліції в Чернігівській області
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: