Завантаження ...
banner
banner

Подружжя пенсіонерів з Ніжинщини вже 10 місяців шукають правду про загибель сина в АТО

Відео.
Родина старшого солдата, яка 10 місяців тому поховала сина, досі не може з'ясувати обставини його смерті і отримує протилежні висновки із різних інстанцій. Версію про самогубство батьки відкинули одразу.



Подружжя пенсіонерів вже 10 місяців шукають правду про загибель cвого сина Сергія Петрика з Червоного Колодязя Ніжинського району  в зоні АТО. Зібрали цілі томи інформації. Сергій Петрик помер від вогнестрільного поранення поблизу Волновахи. Командування заявило про самогубство.

Сергій говорив із батьком по телефону хвилин за 10 до смерті. Дивні обставини примусили чоловіка їхати в АТО самостійно розслідувати цей випадок. Він був присутнім на розтині тіла. У довідці про смерть вказано - убивчим став постріл у потилицю. У Сергія був відсутній фрагмент лобної кістки.
 
Знайшли Сергія в кабіні власного Камаза із затиснутим між колінами автоматом. Батько одразу зрозумів самогубство інсценували.
 
Щоб примусити слідство почати розслідування за статтею вбивство він проводив експерименти на собі. Стріляв холостими із автомата собі в ногу, щоб показати, які опіки лишаються на тілі самогубця. Із лазером дослідив кабіну авто. Із зібраними документами пішов до міністра внутрішніх справ.
 
Поліція почала розслідування вже за статтею вбивство. Застрягли на огляді кабіни Камаза. Командування військової частини запевняє, що вантажівка у зоні АТО. Побратими загиблого стверджують - на території частини на Чернігівщині. Їдемо у Гончарівськ. На КПП запевняють, що командування на місці немає, спілкуватися з нами нікому. 
Просто на наших очах з воріт військової частини виїжджає колона вантажівок. Слідчий Волновахської поліції, який розслідує цю справу каже і раніше стикався з супротивом командирів. Те, що ми знайшли цей Камаз допоможе просунутись справі.
 
Батьки Сергія Петрика через суд вимагатимуть ексгумації тіла сина і показів свідків рядових бійців, яких офіційно досі ніхто не допитав. 
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: