Завантаження ...
banner
banner

Спростування на статтю Гомоляка А.О. «Керівництво 15 школи влаштувало бізнес на власних учнях»

Ніжинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 15 вкрай обурена ганебною статтею Гомоляка А.О. від 29 грудня 2015 року на сайтах м. Ніжина, де він «обливає брудом» школу, в якій сам колись навчався, а на даний час працює вчителем


Ніжинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 15 вкрай обурена ганебною статтею Гомоляка А.О. від 29 грудня 2015 року на сайтах м. Ніжина, де він «обливає брудом» школу, в якій сам колись навчався, а на даний час працює вчителем. Але учні, вчителі та батьки навчального закладу  не заслужили такого принизливого «новорічного подарунка».

У школі 25.12.2015 року проводилась новорічна благодійна акція «Новорічний подарунок – дитині» у формі святкової дискотеки. Благодійні кошти від її проведення будуть використані для придбання новорічних, різдвяних подарунків дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, з неблагополучних сімей та дітям загиблих воїнів-випускників школи в зоні АТО. Але, як видно, для Гомоляко А.О. це не важливо. Він, не звертаючи увагу на благородну мету заходу та щирі старання дітей і батьків, створює на сайтах міста публічні наклепи на школу, тим самим принижуючи честь і гідність, імідж і авторитет Ніжинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 15, яка не один  рік поспіль займає рейтинг першості за результатами участі учнів школи у Всеукраїнських учнівських олімпіадах і конкурсах серед шкіл і гімназій міста, щорічно має перемоги на рівні області та України. Вона славиться своїми учнями, вчителями, батьками, які у тісній співпраці примножують її рейтинг, і  невимовно боляче отримувати такий тяжкий  «удар в спину» у вигляді ганебної статті від колеги по роботі, депутата міської ради.   
 
Школа бачить реагування на статтю Гомоляка А.О. від громадськості м. Ніжина, учнів, колишніх випускників, батьків – на сайтах, через телефонні дзвінки та особисто, і глибоко вдячна всім небайдужим до неї людям за розуміння і підтримку. 
               
Директор школи  Т.М. Павлюченко
Ніжинська ЗОШ І-ІІІ ступенів № 15
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: