Завантаження ...
banner
banner

Нове місце: ресторан "Автограф"

У найближчу неділю, 14 грудня, на розі вулиць Шевченка та Овдіївської відбудеться офіційне відкриття ресторану "Автограф". Ми вже побували у новому закладі і дізналися як він виглядає, що буде у меню та яку мету перед собою ставить команда закладу

У найближчу неділю, 14 грудня, на розі вулиць Шевченка та Овдіївської відбудеться офіційне відкриття ресторану "Автограф". За декілька днів до відкриття, редакція Mynizhyn.com побувала у новому закладі, щоб дізнатися, як виглядає ресторан, що буде у меню та яку мету перед собою ставить команда закладу. 

Інтер'єр ресторану виконаний у класичному стилі. У оздобленні використано багато білого та зеленого мармуру у поєднанні з позолотою та підсвіткою. Бар, поручні та інші елементи інтер'єру виготовлені з натурального дерева.  

За словами адміністратора, меню ще на даний час знаходиться у процесі остаточного формування. Але вже відомо, що у ньому буде багато м'ясних страв та салатів. В цілому це буде поєднання, як європейська кухня так і кавказька. Також адміністратор нас запевнила, що всі страви будуть готуватися лише із високоякісних продуктів.

Перед персоналом закладу стоїть завдання створити ресторан із якісним обслуговуванням і смачною кухнею.  

Більше про новий заклад читайте на нашому сайті після його відкриття


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: