Завантаження ...
banner
banner

Нахабність водія і терпіння інспектора Володимира Крошки

У минулий четвер на Youtube з'явилося відео у якому його автор Сергій Крило, звинувачує інспектора ніжинського ДАІ Володимира Крошку у зупинці автомобіля без належної на те причини.

У минулий четвер на Youtube з'явилося відео  у якому його автор Сергій Крило, звинувачує інспектора ніжинського ДАІ Володимира  Крошку у зупинці автомобіля без належної на те причини. 

На відео видно, що впродовж, як мінімум 10 хв. водій зухвало відмовляється показувати водійські права та технічний паспорт, хоча інспектор неодноразово назвав причину зупинки авто. До того ж водій нахабно звинувачував інспектора у тому, що він сам порушив правила, зупинивши його без відомої  йому на те причини!

При спробі водія поїхати, незважаючи на чергове прохання інспектора показати документи, старший лейтенант став перед автомобілем завадивши йому продовжувати рух.

У другій частині відео видно, що, коли старший лейтенант В. Крошка вже викликав евакуатор, автомобіліст  все ж таки показав документи. Після цього інспектор побажав йому щасливої дороги і дозволив продовжити рух.

Нагадаємо, зараз не території Чернігівщини проходить операція "Ялинка", про її початок ми повідомляли раніше. Інші операції чи заходи, які проводить Ніжинське ДАІ також можна відслідковувати на нашому сайті

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: