Завантаження ...
banner
banner

18 грудня "Музичні хіти з усього світу" у Ніжинській музичній школі

18 грудня у Ніжинській музичній школі відбудеться концерт академічного камерного хору "Хрещатик" у рамках циклу концертів "Місячне сяйво". Шанувальникам класичної та джазової музики буде представлена спеціальна святкова програма...

18 грудня у Ніжинській музичній школі відбудеться концерт академічного камерного хору "Хрещатик" у рамках циклу концертів "Місячне сяйво".


Шанувальникам класичної та джазової музики буде представлена спеціальна святкова програма «МУЗИЧНІ ХІТИ З УСЬОГО СВІТУ» з якою колектив успішно гастролює останні роки. Володарі чарівних голосів – музиканти хору «Хрещатик» виконають у Ніжині музичні твори та пісні найвідоміших співаків та груп світу: Фредді Меркьюрі (Freddie Murcury), “Біттлз” (The Beatles), Френк Сінатра (Frank Sinatra), Джо Дассен (Joe Dassin), АББА (ABBA), Майкл Джексон (Michael Jackson), Елтон Джон (Elton Jhon), а також незрівняні спірічуелси в класичній обробці.

Концерт обіцяє стати справжнім святом для всіх шанувальників класичної, джазової і навіть популярної музики: свесвітньо відомі мелодії звучатимуть у виконанні прекрасних голосів українських талантів.
www.m-r.co.ua
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: