Завантаження ...
banner
banner

Учні вшанували Героїв Небесної сотні

Фото. До дня вшанування Героїв Небесної сотні у центральній міській бібліотеці відбувся захід «Незгасна пам'ять Небесної сотні», підготовлений центральною міською бібліотекою та шкільною бібліотекою ЗОШ №10 для учнів цієї школи.


До дня вшанування Героїв Небесної сотні у центральній міській бібліотеці відбувся захід «Незгасна пам’ять Небесної сотні»., підготовлений центральною міською бібліотекою та шкільною бібліотекою ЗОШ №10 для учнів цієї школи. 

Під час заходу учні переглянули трагічні документальні хроніки подій на Майдані, прослухали пісні «Пливе кача по Тисині», «Небесна сотня», «Повертайся живим».
 
Хвилюючою була розповідь запрошеного учасника Майдану Петра  Самсонюка. Учні з цікавістю слухали гостя і задавали йому різні запитання.
 
Згадали і Героя Небесної сотні з Ніжинщини Віктора Орленка, який похований у селі Талалаївка Ніжинського району та ніжинців, які загинули в АТО. 
 
Власний вірш присвячений героям Небесної сотні прочитала  учениця 11-А класу Оксана Леміш.
Провідний бібліограф бібліотеки Любов Гусєва представила виставку «А сотню вже зустріли небеса».
 
Після закінчення заходу в пам’ять про загиблих поклали квіти та запалили свічки біля пам’ятного знаку «Герої не вмирають».



За інформацією Ніжинської центральної бібліотеки
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: