Завантаження ...
banner
banner

З'явилася петиція з вимогою провеcти перевірку ДКП "Комунальний ринок" і ДП "Критий ринок "Прогрес"

Вчора, 14 березня, зявилася петиція про з вимогою проведення аудиторських перевірок ДКП "Комунальний ринок" і ДП "Критий ринок "Прогрес" та про оприлюднення інформації про використання цими підприємствами публічних коштів

Петиція


Вчора, 14 березня, зявилася петиція про з вимогою проведення аудиторських перевірок ДКП "Комунальний ринок" і ДП "Критий ринок "Прогрес" та про оприлюднення інформації про використання цими підприємствами публічних коштів. Автором петиції є Середа Дмитро Анатолійович.  На 9:00 15 березня петицію підтримали 16 осіб із необхідних 72. 

У тексті петиції зазначається, що підставою для даної петиції являється відмова керівництва ДКП «Комунальний ринок» і ДП «Критий ринок «Прогрес» у наданні повної інформації та документів про фінансову діяльність цих двох підприємств з посиланням на «конфіденційність» і «комерційну таємницю» запитуваної інформації. 

З повним текстом петиції можна ознайомитися на сайті Єдиної системи місцевих петицій

Варто додати, нещодавно керівництво ДКП "Комунальний ринок" і ДП "Критий ринок "Прогрес" відмовили депутату міської ради Костянтину Смалію у отриманні інформації, про фінансову діяльність цих комунальних підприємств. 
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: