Завантаження ...
banner

Святий Миколай принесе більше 1000 подарунків

Щорічно прихожани Покровського храму та його священослужителі готують подарунки для дітлахів Ніжина. Цього року зусиллями прихожан-благодійників зібрано майже 1200 пакунків.

Щорічно прихожани та священнослужителі Покровського храму готують подарунки для дітлахів Ніжина. Цього року зусиллями прихожан-благодійників зібрано майже 1200 пакунків.

Як повідомив настоятель цього храму Протоієрей Михайло Якубів, до подарункових наборів входять цукерки, фрукти та пиріжки.
 
Сортували солодощі всі гуртом просто в самому храмі. Цей процес виглядав, як справжній святковий конвеєр: хтось клав до пакету цукерки, хтось пиріжки.
 
Завтра із цими подарунками отець Михайло та Святий Миколай привітають усіх дітей після святкової служби у храмі. Потім підуть в гості до діток в різні дитячі заклади: будинок-інтернат для дітей інвалідів, притулок для дітей сиріт, соціальний гуртожиток, футбольну школу Ніжина.
 
Спільно з Ніжинською школою мистецтв у Ніжинському драматичному театрі благодійники організують свято, після якого всіх дітей — і артистів, і глядачів, також привітає Святий Миколай.
 
Вхід вільний для всіх охочих. На гостей тут чекатимуть 19 грудня о 12.00 в Драматичному театрі.
 
uezd.com.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: