Завантаження ...
banner
banner

Безкомпромісний двобій титанів інтелекту Чернігівщини і Гомельщини

Уже четвертий рік поспіль апогеєм інтелектуальних змагань найрозумніших школярів Чернігівщини є участь у Міжнародній грі «Віват, інтелект!». Про це повідомляє Управління освіти і науки Чернігівської ОДА.

Уже четвертий рік поспіль апогеєм інтелектуальних змагань найрозумніших школярів Чернігівщини є участь у Міжнародній грі «Віват, інтелект!». Про це повідомляє Управління освіти і науки Чернігівської ОДА.

Цьогоріч формат гри дещо змінився і честь представляти нашу область випала одразу двом командам: «Кліо» Будинку дітей та юнацтва м. Ніжина (керівник Василь Сурков) та «Фенікси» Варвинської районної гімназії (керівник Олександр Дегтяренко).
 
Їхніми опонентами на розумовому ринзі стали 2 команди Клуба інтелектуальних ігор «Біла рись» Гомельського державного обласного палацу творчості дітей та молоді: «Поліські амазонки» (керівник Тамара Климович) та «Драники» (керівник Ольга Климович). А очолював делегацію Республіки Білорусь та оцінював результати гри у складі міжнародного журі знаний інтелектуал, найазартніший гравець телевізійного клубу «Що? Де? Коли?» Леонід Климович.
 
Гра була дуже запеклою і напруженою, на знімальному майданчику панувала атмосфера суперництва та нестримного бажання кожної із команд раунд за раундом довести усім глядачам, що саме вони найкращі і заслуговують на перемогу. Глядацька аудиторія усіляко підігрівала пристрасті довкола гри та активно підтримувала своїх улюбленців емоційними оплесками та вигуками.
 
Привітали переможців та побажали юним розумникам успіхів на інтелектуальній ниві начальник Управління освіти і науки облдержадміністрації Анатолій Заліський, головний редактор обласного телебачення Андрій Ясний, представники Української православної церкви Київського патріархату.
 
А побачити на власні очі усі перипетії битви розумів найкмітливіших школярів Чернігівщини і Гомельщини та дізнатись хто ж отримає пальму першості усі охочі зможуть 27 грудня о 21.00 в ефірі ЧОДТРК «Сівер - центр».

cntime.cn.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: