Завантаження ...
banner

Ніжинець отримав нагороду в конкурсі благодійників

24 березня 2016 року в культурно-мистецькому комплексі «Мистецький Арсенал» відбулася церемонія нагородження переможців Національного конкурсу «Благодійна Україна-2015». Цього року у номінації «Благодійник-малий бізнес» отримав найвищу нагороду України - Янгола Добра ніжинський благодійник Олександр Шалай

24 березня в культурно-мистецькому комплексі «Мистецький Арсенал» відбулася церемонія нагородження переможців Національного конкурсу «Благодійна Україна-2015».

Серед учасників конкурсу – представники бізнесу, громадські, волонтерські та благодійні організації і спільноти, фізичні особи, дитячі й молодіжні колективи, ініціативні групи, засоби масової інформації.

Четвертий Національний конкурс «Благодійна Україна» за багатьма параметрами є видатним.
 
Перше-це рекордна кількість заявок з усіх куточків України. На адресу Оргкомітету надійшло 712 заявок у дев’яти конкурсних, чотирьох спеціальних та трьох «волонтерських» номінаціях.
 
По-друге, у конкурс додалися номінації для відзначення волонтерської роботи. Конкурс охопив всю Благодійну Україну, весь спектр доброчинної роботи.
 
По-третє, конкурс вийшов за межі України: починаючи з 2015 року, введена номінація благодійників з-за кордону. Участь у конкурсі взяли доброчинці з Італії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Польщі, США, Франції, Чеської Республіки.
 
Видатним він став і для нашого міста. Цього року отримав найвищу нагороду України - Янгола Добра, а разом з нею визнання і подяку від усього українського суспільства ніжинський благодійник Олександр Шалай, у номінації «Благодійник-малий бізнес».
 
Олександр Шалай подякував організаторам конкурсу за високу нагороду і зазначив, що це спільна перемога волонтерів міста Ніжина, який багатий своєю історією, традиціями та благочинністю.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: