Завантаження ...
banner
banner

Дитячі малюнки ніжинців покажуть у Європі та Америці

Троє вихованців Ніжинської школи мистецтв здобули призові місця у Всеукраїнському проекті «Конкурс образотворчого та декоративного мистецтва «ПРОСТО НЕБИЛИЦІ»

Троє вихованців Ніжинської школи мистецтв здобули призові місця у Всеукраїнському проекті «Конкурс образотворчого та декоративного мистецтва «ПРОСТО НЕБИЛИЦІ»
 
Перемогу у молодшій віковій групі здобув п’ятирічний Роман Разон із малюнком «Кіт Баюн». Свою нагороду хлопчик отримав дев’ятнадцятого грудня під час концерту до Дня Святого Миколая.


Роман Разон "Кіт Баюн"
Лауреат І ступеня у віковій категорії 5-7 років

На цьому ж заході привітали і двох дівчат-призерок конкурсу. У середній віковій групі дев’ятирічна Анастасія Майорова за малюнок «Подорож від Ніжина до Львова». Він приніс їй третє місце.


Анастасія Майорова "Від Ніжина до Львова"
Лауреат ІІІ ступеня у віковій категорії 8-12 років

А тринадцятирічна Вероніка Шніп із малюнком «Казковий сон» виборола друге місце. 


Вероніка Шкіп "Казковий сон"
Лауреат ІІ ступеня у віковій категорії 13-16 років

Допомогла дітям підготувати їхні роботи та взяти участь у конкурсі викладач школи мистецтв Юлія Петренко.

Слід зазначити, що до моменту відкриття підсумкової виставки ніхто з учасників не знав свого результату. Обирало переможців міжнародне журі, де поміж українських митців були художники із Польщі, Франції та Італії. Голосування за роботи проходило повністю анонімно. Усі вони були закодовані, і ніхто із журі не знав авторів малюнків.
 
Надалі роботи учасників поїдуть по світу. Плануєть, що вони експонуватимуться у Польщі, Франції, Італії, Іспанії та у Нью-Йорку. Так ніжинські юні таланти представлять мистецьку Україну на світовому рівні.

uezd.com.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: