Завантаження ...
banner
banner

Олександр Кодола вручив подарунки до Дня святого Миколая

До Дня святого Миколая народний депутат України Олександр Кодола разом з командою "Народного фронту" відвідав пансіонат у Вертіївці та Центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів у Ніжині

День святого Миколая – одне із найбільш світлих і радісних християнських свят, яке сповнене теплом, увагою та любов’ю, пов’язане з милосердям і щедрістю. Цей день вважають початком новорічних та різдвяних свят. Святого Миколая здавна вважають покровителем тих, хто найбільше потребує любові та турботи, – дітей та бідних.
 
Народний депутат України Олександр Кодола разом з командою «Народного фронту» відвідали геріатричний пансіонат у селі Вертіївка, де вручили подарунки його мешканцям.


Не оминули подарунки і ніжинську малечу – вихованців Центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів, спеціалізовану реабілітаційну установу для дітей з порушеннями психофізичного розвитку, центральної нервової системи, опорно-рухового апарату.
 
Дітлахи радісно вітали гостей своїми посмішками. Також Олександр Кодола нагородив переможців та учасників традиційного футбольного турніру серед учнів 1-2 класів, який восьмий рік поспіль проходить в Ніжині та приурочений Дню святого Миколая. Не залишилась без уваги народного депутата молодь, яка проживає у Обласному соціальному гуртожитку для дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.


Даний заклад, що забезпечує організацію та проведення в області соціальної роботи із соціально незахищеними категоріями сімей, дітей та молоді, які перебувають у  складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги.
 
Олександр Кодола поділився своїми враженнями про свято:

- Святий Миколай дає кожному з нас нагоду додати світові людяності, турботливого ставлення до дорогих нам рідних і зовсім незнайомих людей. Вшановуючи Святого Миколая Чудотворця, варто пам’ятати, що він був покровителем усіх нужденних, завжди приходив на допомогу тим, хто цього потребував.

У цей день ми просили від нього покровительства для наших воїнів-захисників на передовій, для найбільш нужденних співвітчизників, тих, хто змушений був покинути свої домівки на українському Донбасі і тих, хто змушений був залишитися жити в окупації. Ми просимо його про мир, про допомогу в тому, щоб дати гідне життя українським дітям, для яких Святий Миколай є втіленням найдивовижніших справ.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: