Завантаження ...
banner
banner

Браконьєри у центрі міста!

Сьогодні близько 11:30 біля Газового мосту, за декілька сот метрів від центральної площі міста та міської ради, було помічено випадок вилову риби браконьєрською сіттю одним із жителів Ніжина.

Сьогодні близько 11:30  біля Газового мосту, за декілька сот метрів від центральної площі міста, було помічено випадок вилову риби браконьєрською сіттю одним із жителів Ніжина


На відео знятому редакцією Mynizhyn.com чітко видно, як чоловік одягнутий у водонепроникний костюм розставляє браконьєрську сітку довжиною близько 20 метрів. Потім проходить декілька разів вздовж неї полохаючи рибу.

Після чого браконьєр спокійно витягує сіть з води, виходить на берег і несе її до свого дому.  Як виявилося чоловік живе у одному з будинків розташованих на березі Остра і ймовірно постійно займається браконьєрством. 

На місце злочину нами був викликаний наряд міліції, але дочекатися його так і не вдалося. Диспетчер повідомив, що він знаходився на іншому виклику. 

Згідно з українським законодавством у  випадку застосування заборонених знарядь для вилову риби передбачена адміністративна відповідальність та штраф в розмірі від 340 до 680 гривень, з конфіскацією знарядь і засобів вчинення правопорушення та незаконно добутих водних ресурсів.

А якщо було допущено масове винищення риби, застосують покарання у вигляді штрафу в розмірі 1700 – 6800 гривень або позбавлення волі строком до 3 років, з конфіскацією знарядь і засобів лову, та незаконно добутих водних ресурсів. 
 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: