Завантаження ...
banner
banner

Батальйон ОУН перебазувався з Ніжина на Черкащину

Батальйон "ОУН", підпорядкований Міністерству оборони, перебазувався з Ніжина Чернігівської області до Городищенського району Черкащини.Цю інформацію підтвердив заступник командира батальйону. За його словами, було перенесено тренувальну базу військового формування.


 

Батальйон "ОУН", підпорядкований Міністерству оборони, перебазувався з Ніжина Чернігівської області до Городищенського району Черкащини.

Цю інформацію підтвердив заступник командира батальйону. За його словами, було перенесено тренувальну базу військового формування.

"Немає значення, де саме проходити військовий вишкіл", – зазначили в "ОУН".

Зазначено, що бійці цього батальону воюють біля Донецького аеропорту, саме туди й направляться невдовзі вояки після тренувань на Черкащині.
Як зазначив депутат Черкаської міської ради (ВО "Свобода") Ярослав Нищик, "у них готується ротація – 29 грудня велика група добровольців відправляється в Піски (біля аеропорту "Донецьк").

"Бійці, що проходять вишкіл, мають купу потреб як особистих, так і загальних по підрозділу. Зокрема потрібні бронежилети, шоломи, термобілизна, взуття ходових розмірів, наколінники. Також потрібні каремати, спальники, пічки, газові горілки компактні. З великих потреб зайвим не буде генератор, бо в місці базування в них немає світла", – написав депутат у своєму Facebook.

"Якщо в когось є можливість допомогти - можете контактувати зі мною. Передати можна і щось одне, і відвезти можете, але якщо передаватимете багато чогось – сконтактую з командуванням батальйону", – додав він.
Батальйон "ОУН" – український добровольчий батальйон, що діє в Донецькій області. З 12 серпня і донині стоїть у селі Піски під Донецьком. Раніше окремий підрозділ ОУН перебував у складі батальйону "Азов". 

vikka.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: