Завантаження ...
banner

Волонтери з Ніжина навчали Самооборону Херсона

21 грудня, до Херсону приїхали волонтери з Ніжина: Наталя та Олександр – спеціалісти по тактичній медицині з досвідом перебування у зоні АТО, які займаються підготовкою наших бійців.

21 грудня, до Херсону приїхали волонтери з Ніжина: Наталя та Олександр – спеціалісти по тактичній медицині з досвідом перебування у зоні АТО, які займаються підготовкою наших бійців. Наталя та Олександр стверджють, що саме недостатня медична підготовка спричиняє багато горя на війні. Адже той самий жгут мало просто накласти – його треба правильно накласти.






Впродовж зустірічі з ніжинськими волонтерами добровольці Херсонської Самооборони отримали знання та навики які необхідні в умовах АТО. 
 
Херсонска Самооборона висловлює вдячність меру Херсона Володимиру Миколаєнко за підтримку у проведенні заходу, а також директору Дитячо-юнацької спортивної школи №5 за надані приміщення та можливість скористатися стадіоном для проведення тренувань.
 
Особливу подяку висловлюємо ніжинським волонтерам за візит та цікаву подачу матеріалу - повідомляється на сторнці Самооборони Херсону у Вконтакті
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: