Завантаження ...
banner

Керівництво області "радить" підприємствам працювати вночі

Працювати в нічний час закликає ніжинців обласне керівництво. Про це розповів заступник міського голови Григорій Олійник. Він розповів, що місто отримало листа з «порадою» усім промисловим підприємствам переходити на нічну роботу.

Працювати в нічний час закликає ніжинців обласне керівництво. Про це розповів заступник міського голови Григорій Олійник.

 
Він розповів, що місто отримало листа з «порадою» усім промисловим підприємствам переходити на нічну роботу. Адже саме вночі електроенергії споживається найменше, тому й навантаження на енергосистеми таким чином можна знизити.
 
Минулого тижня РЕМ мав розробити графік обмеження потужностей для промпідприємств, запевнив Григорій Миколайович.
 
У зв’язку зі складною ситуацією в країні із постачанням енергоносіїв, обласна державна адміністрація закликає керівників районів та міст обласного значення, підприємств та організацій до скоординованих дій для максимальної економії електроенергії.
 
Для стабілізації ситуації в ОДА просять невідкладно вжити всіх можливих заходів економії електроенергії, в тому числі скоротити освітлення вуличної реклами, громадських будівель та вулиць.

uezd.com.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: