Завантаження ...
banner
banner

В Ніжині відбудеться конкурс виконавців творів українських композиторів

За ініціативи народного депутата Олександра Кодоли та за підтримки Міністерства культури України у місті Ніжин 17 квітня 2016 року відбудеться І Всеукраїнський учнівський та студентський фестивавль-конкурс виконавців творів українських композиторів


За ініціативи народного депутата України Олександра Кодоли та за підтримки Міністерства культури України у місті Ніжин 17 квітня 2016 року відбудеться І Всеукраїнський  учнівський та студентський фестивавль-конкурс виконавців творів українських композиторів. 

Метою конкурсу є популяризація та розвиток української культури у галузі українського музичного мистецтва, формування патріотизму та національної свідомості,  шанування популяризації національної музики та співу. На конкурсі будуть звучати інструментальні та вокальні твори, та композиції у виконанні учасниками власних творів.
 
У конкурсі візьмуть участь представники з 6 областей України, міст Києва та Ніжина за віковими групами : 6-10 років; 11 - 14 років; 15 - 18 років; 19 - 25 років.
Програму конкурсантів буде оцінювати журі у складі народних та заслужених артистів, діячів культури і мистецтв, викладачі мистецьких навчальних закладів. Переможці у відповідних вікових категоріях згідно з номінаціями будуть нагороджені дипломами Міністерства культури України. Всі учасники конкурсу отримають від організаторів відповідні
дипломи, що підтверджують їхню участь у конкурсі. 
 
 І фестиваль - конкурс розпочнеться в 10.30 в приміщенні Ніжинської музичної школи за підтримки та участі Олександра Кодоли та міської влади.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: