Завантаження ...
banner
banner

Ніжинець здобув «бронзу» на чемпіонаті України з дзюдо

Протягом 25-26 квітня в Дніпропетровську відбувався чемпіонат України з дзюдо серед ветеранів, де виступали близько 130 учасників. Взяв участь у чемпіонаті і представник ніжинського спортивного клубу «Спарта» Зеленський Ігор

Протягом 25-26 квітня в Дніпропетровську відбувався чемпіонат України з дзюдо серед ветеранів. На чемпіонаті виступали близько 130 учасників від 5 країн - України, Грузії, Литви, Словенії, та Росії.
 
Україну представляли спортсмени 16 областей. Чемпіонат України одночасно був і відбірковим турніром до чемпіонату Європи і Чемпіонату світу.

Взяв участь у чемпіонаті і представник ніжинського спортивного клубу «Спарта» Зеленський Ігор, який виступав у ваговій категорії до 90 кг. В ході змагань ніжинець став третім, поступившись лише один раз в поєдинку з двохкратним чемпіоном світу.
 
Відзначимо, що, в спортивному клубі існує група ветеранів, віком за 30 років. Зі слів президента спортивного клубу «Спарта» Костянтина Смалія, на чемпіонат серед ветеранів наступного року планується підготувати  вже більший склад, і привезти до міста Ніжин вже кілька нагород.
 
Однією з основних цілей спортивного клубу «Спарта» є популяризація здорового способу життя не тільки серед дітей та молоді, а й серед дорослих людей.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: