Завантаження ...
banner

7 чудес України: голосування завершиться 25 вересня

Ніжин може стати одним з містечок, що потраплять до візитної картки України. Наше місто бере участь у проекті "7 чудес України: історичні міста та містечка", переможці визначаться за допомогою інтернет-голосування та опитування експертів

7 чудес України


Результати конкурсу "7 чудес України: історичні міста" на 22 вересня: Ніжин тримається серед лідерів голосування, маючи 6 місце.   

Важливо протриматися в сімці лідерів до 25 вересня, коли завершиться голосування

Підтримайте Ніжин! Проголосуйте за посиланням: http://7chudes.in.ua/opytuvannya-2016/

Нагадаємо, 1 червня 2016 року розпочався другий етап акції«7 чудес України: історичні міста та містечка».

Акція «7 чудес України: історичні міста та містечка» – це вже V етап всеукраїнської акції «7 чудес України», ініціатором і організатором якої є Фонд Миколи Томенка «Рідна країна». В даній акції беруть участь ті міста і містечка, що мають значиму історію, які можуть продемонструвати своє унікальне архітектурне обличчя та мають туристичну інфраструктуру. 

Під час другого етапу акції (з 1 червня до 25 вересня 2016 року) на офіційному сайті акції триватиме голосування, де кожен бажаючий зможе обрати зі списку фіналістів свої 7 найкращих історичних міст України. Також відбудуться презентації фіналістів, прес-тури і анкетування експертів.

На заключному етапі акції відбудеться підведення підсумків за результатами опитування експертів та Інтернет-голосування (50/50). Оголошення семи переможців акції «7 чудес України: історичні міста та містечка» відбудеться в День туризму 27 вересня 2016 року.

Після оголошення результатів акції Оргкомітет бере на себе зобов’язання протягом наступного року з метою популяризації фіналістів акції підготувати та випустити про них фільми, а також виготовити різноманітну поліграфічну продукцію.

Нагадаємо, що за попередніми етапами акції «7 чудес України» вже відзняті 40 пізнавальних фільмів, які транслюються на телеканалах та які можна переглянути онлайн і скачати на офіційному сайті акції – www.7chudes.in.ua .

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: