Завантаження ...
banner

«Ніжинський хліб» провів майстер клас на День захисту дітей

1 червня в парку ім. Шеченка пройшов захід під назвою «Місто професій». На території парку було створено імпровізоване містечко, де представники різних галузей міста могли представити свої професії

Ніжинський хліб

1 червня в парку  ім..Шеченка пройшов захід під назвою «Місто професій». На території  парку було створено імпровізоване містечко, де представники різних галузей міста могли представити  свої професії. Серед них були:  працівники поліції, стоматологи, банкіри, тренери, повари, кравчині, працівники страхових компаній та багато інших.  

Метою заходу було надання можливості кожній дитині спробувати себе в ролі цих професій та опанувати певні навички та здібності.
 
ТОВ «Ніжинський хліб» провів майстер клас з професій кондитера та тістороба. Для цього були запрошені працівники підприємства: тістороб булочних виробів 4 розряду – Жукова Ірина Григорівна та кондитер 5 розряду – Василенко Наталія Михайлівна.
 
Кожна дитина могла спробувати себе у ролі представлених підприємством професій, хтось прикрашав торти кремом, хтось робив прикраси з мастики для тортів у вигляді фруктів, квіточок, сердечок, а хтось  вчився робити з тіста  прикраси для весільних короваїв – зірочки, квітки, колоски. Бажаючих освоїти професії кондитера та тістороба було дуже багато. Біля палатки ТОВ «Ніжинський хліб» вишикувалася величезна черга.
 
За зроблену роботу, чи то прикрашання тортів, чи то ліплення прикрас з тіста, кожен «працівник» отримував заробітну плату  у вигляді «іграшкових грошей», котрі  вони могли витратити в магазині солодощів на території містечка. Також  діти отримали приємні  подарунки - фірмові розклади  уроків  та лінійки від ТОВ «Ніжинський хліб».

Окрім таких приємних сюрпризів    всі отримали  масу позитивних емоцій та приємних спогадів про «Місто професій 2016»  з ТОВ «Ніжинський хліб».
Слідкуйте за новинами та конкурсами в групі ТОВ «Ніжинський хліб» ВКонтакте, а також на офіційному сайті Формула смаку. 



















Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: