Завантаження ...
banner
banner

Заговор щоб ноутбук робив, або на що чаклують чернігівці

Попри розвиток науки та цифрових технологій, чернігівці продовжують вирішувати життєві проблеми за допомогою традиційніших засобів, наприклад заговорів. Але шукають вони їх по-сучасному – в інтернеті


Попри розвиток науки та цифрових технологій, чернігівці продовжують вирішувати життєві проблеми за допомогою традиційніших засобів, наприклад заговорів. Але шукають вони їх по-сучасному – в інтернеті.

Щомісяця українці задають пошуку Яндекса майже 85 тисяч запитів зі словом [заговор], з них більше тисячі – від мешканців Чернігівської області. За відношенням запитів про замовляння до загальної їх кількості серед користувачів із різних регіонів України лідирують луганчани. Мешканці ж Чернігівщини посідають 13 місце – вони шукають заклинання частіше за киян, але рідше, ніж полтавчани.
 
Судячи з характеру запитів, жінки вдаються до магії помітно частіше, ніж чоловіки (принаймні, коли йдеться про кохання). Найпопулярніші замовляння, які шукають в інтернеті, якраз про особисте життя – йому присвячено майже кожен п'ятий запит про заговори. Нерідко чернігівці хочуть одружитися або повернути втрачену половинку: [заговор чтобы выйти замуж за того кто тебе нужен в домашних условиях], [заговор на встречу с любимым мужчиной], [заговор вернуть мужа от любовницы]. Іноді заклинаннями намагаються лікувати розбите серце: [как забыть мужа который предал заговор].
 
На другому місці за популярністю – замовляння на фінансовий добробут (майже кожен 10-й запит). За їх допомогою користувачі намагаються розбагатіти, повернути свої гроші або вилізти з боргів: [заговор щоб дали гроші], [сильный заговор чтобы деньги водились].
 
На третій сходинці – заговори на красу та здоров'я. Наприклад, жителі Чернігова й області шукають у Яндексі [заговор на здоровые зубы] та [жіночі хвороби заговори].
 
Серед інших популярних тем – замовляння на успіх у роботі та бізнесі: [заговор щоб прийняли на роботу], [заговор чтоб начальство от тебя отстало]. Трохи менше, але усе ще багато уваги чернігівські користувачі приділяють ворогам. В основному за допомогою заклинань намагаються захиститися від недоброзичливців і заздрісників, але іноді й самі не без гріха: [заговор как стать вдовой]. Дбають чернігівці і про дітей: [заговор дітям на сон]. Нарешті, заговорами прикликають удачу в різних життєвих ситуаціях: [заговоры или молитвы на удачную и лёгкую торговлю].
 
Найпопулярніші теми заговорів, які мешканці Чернігова й області шукають у Яндексі:
1. Особисте життя
2. Гроші
3. Краса і здоров'я
4. Робота та кар'єра
5. Вороги
6. Діти
7. Удача
 
Як і в інших ситуаціях, чернігівські користувачі хочуть діяти напевно. Приміром, вибираючи замовляння, цікавляться відгуками тих, хто вже його застосовував: [заговоры каких авторов книг действенны отзывы]. Крім того, хвилюються про можливі наслідки магічного втручання: [заговор от пьянства последствия].
 
Ось кілька дивних та цікавих заговорів, які шукали жителі Чернігова й області:
 
[чтобы выплатили зарплату заговор]
[заговор на закрытие путей в дом]
[заговор чтобы ребенок стал послушным]
[заговор як добитись любові в невістки]
[заговор щоб ноутбук робив]
[самий справжній заговор на навчання]
[как стать богатой и успешной заговор]
 

А ось які заговори у Яндексі шукали жителі різних регіонів України:

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: