Завантаження ...
banner
banner

Чернігівські журналісти розповіли про Ніжин

Відео.
Аби вся Україна змогла побачити, що в Ніжині такого унікального, оргкомітет конкурсу "7 чудес України" 1 липня навідався до Ніжина з великою групою чернігівських та національних медійників

7 чудес України

Аби вся Україна змогла побачити, що  в Ніжині такого унікального, оргкомітет конкурсу "7 чудес України" 1 липня навідався до Ніжина з великою групою чернігівських та національних медійників.

За право бути одним із семи чудес України змагається 21 місто, серед них Глухів, Диканька, Тульчин, Канів, Біла Церква, Балта.

 
Україна знову обирає сім чудес. Цього разу серед історичних міст та містечок. Усього у фіналі – 21 учасник, серед яких і Ніжин.
 
Поки триває голосування, кожен фіналіст презентує себе як у місцевому медіа-просторі, так і загальноукраїнському. Журналісти відшукують цікавинки, а експерти прискіпливо оцінюють розвиток інфраструктури.
 
Віддати свій голос за Ніжин можна на сайті конкурсу. Триватиме інтернет-голосування до 26 вересня. А семеро переможців оголосять наступного дня — в День туризму.
 
Що ж отримують переможці? Організатори конкурсу зобов’язуються усіляко їх популяризувати. Про сім чудес знімуть фільм. А також виготовлять різноманітну поліграфічну продукцію, в тому числі іноземними мовами.
 
Шанси у Ніжина на перемогу є. За словами місцевих істориків, місто знаходиться на четвертому місці в Україні за кількістю історичних пам’яток після Львова, Києва, Кам’янця-Подільського.

Те, що можуть заробляти на туризмі, ніжинці вже зрозуміли – туристи приїздять з різних країн світу. На останній сесії міськради була прийнята стратегія розвитку туризму в місті. А в перспективі Ніжин врешті-решт хоче стати історико-архітектурним заповідником.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: