Завантаження ...
banner

Тепер на OBYAVA.ua можна безкоштовно оновлювати оголошення кожні 5 днів

Багатьом знайома ситуація, коли після розміщення оголошення, воно має перегляди, відгуки, а вже через день-два тиша. Та така, що хоч вовком вий. Ні повідомлень, ні дзвінків


Багатьом знайома ситуація, коли після розміщення оголошення, воно має перегляди, відгуки, а вже через день-два тиша. Та така, що хоч вовком вий. Ні повідомлень, ні дзвінків. А все тому, що з кожним днем, ваше оголошення опускається все нижче і нижче під «тиском» нових оголошень інших користувачів. І тому потенційні покупці його просто не бачать. На які тільки хитрощі не доводиться йти, щоб вирішити цю проблему. Хтось видаляє своє оголошення і розміщує через декілька днів нове, з тією ж пропозицією. Хтось взагалі реєструє інший аккаунт від іншого імені і розміщує з нього.

Але всі ці варіанти незручні і забирають багато часу. Набагато простіше скористатися функцією «Оновити оголошення», однак вона зустрічається далеко не на всіх дошках. Наприклад, на найпопулярнішій в Україні дошці оголошень OLX, недавно ця функція стала платною, незважаючи на обурення багатьох користувачів. Але не варто панікувати –ви можете розміщувати свої оголошення на OBYAVA.ua!
 
Як можна безкоштовно оновити оголошення
 
На OBYAVA.uaбудь-який користувач може безкоштовно оновлювати свої оголошення кожні 5 днів. Оновлювати можна як відразу всі активні оголошення, так і вибірково.

Щоб оновити всі оголошення, досить скористатися спеціальною кнопкою, вона розташована над вашими активними оголошеннями. Якщо ж ви хочете зробити вибіркове оновлення, позначте потрібні оголошення за допомогою чекбоксів.

А якщо вам недостатньо одного оновлення в 5 днів, ви можете скористатись послугою «Вгору списку» лише за 5 грн і оновлювати оголошення в будь-який час коли забажаєте. 
 
Головні переваги оновлення оголошень на OBYAVA.ua

Можливість оновлювати свої оголошення на OBYAVA.ua дає користувачам безліч переваг:
 
• ваш товар побачить на 37% користувачів більше ніж зазвичай;
• право оновлення оголошення раз в 5 днів;
•відсутність плати за оновлення;
• зручний і зрозумілий інтерфейс;
• можливість додатково просувати свої оголошення без витрат;
 
Безкоштовна функція «Оновити оголошення» на OBYAVA.ua дає кожному користувачеві впевненість, що його оголошення будуть побачені покупцями без додаткових оплат і з мінімальними витратами часу.


Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: