Завантаження ...
banner
banner

Розпочались ремонтні роботи в Центрі соціально-психологічної реабілітації

Минулого тижня під час грози сталась аварія в Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей, що на вулиці Гончарній. Тоді на даху будівлі розійшлися плити. Сьогодні, через тиждень після аварії, в Центрі розпочались ремонтні роботи


 

Минулого тижня під час грози сталась аварія в Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей, що на вулиці Гончарній. Тоді на даху будівлі розійшлися плити. Сьогодні, через тиждень після аварії, в Центрі розпочались ремонтні роботи, які виконує підрядник – ТОВ «Творець».

На даний момент до роботи залучено кран та кілька робітників, які почали знімати плити на даху. Відзначимо, що на цьому тижні очікується приїзд експертної комісії з Чернігова, яка оцінить стан будівлі. Тоді ж буде складено кошторис для ремонтних робіт. 
 
Фінансової підтримки від міста заклад не отримав, кошти виділяють самостійно, за рахунок урізання інших фінансових програм. 

Зараз проблемою закладу є повернення своїй підопічних, адже після аварії діти були евакуйовані в Чернігів, а до початку навчального року до Ніжина необхідно перевезти 24 дитини, і для цього потрібен автобус. Керівництво закладу сподівається на допомогу влади та підприємців аби ті допомогли з автобусом.
 



Ярослав Дигал
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: