Завантаження ...
banner

Нічний грабіжник вдарив бабусю сокирою по голові

Правоохоронці Талалаївського відділення поліції затримали розбійника, який вночі проник до будинку літньої жінки через вікно та вдаривши її сокирою по голові, відібрав гроші та сережки

Грабіжник


Правоохоронці Талалаївського відділення поліції затримали розбійника, який вночі проник до будинку літньої жінки через вікно та вдаривши її сокирою по голові, відібрав гроші та сережки.

Про це повідомили в секторі комунікації поліції Чернігівської області.

Рано вранці до чергової частини Талалаївської поліції звернулась 81-річна мешканка села Рябухи, яка повідомила, що вночі до її будинку, розбивши вікно, заліз невідомий. Чоловік вдарив стареньку сокирою по голові, після чого, забравши 300 гривень, мобільний телефон та золоті сережки, пішов з будинку в невідомому напрямку.
 
Після відпрацювання підоблікового контингенту, поліцейські вийшли на слід 26-річного мешканця сусіднього села, який вже раніше мав проблеми із законом. Його затримали та відправили до Талалаївського відділення поліції. Підозрюваний не став заперечувати своєї причетності до злочину та в усьому зізнався. Також у нього було вилучено й викрадені речі.
 
Наразі, за даним фактом поліцією відкрито кримінальне провадження за розбій, поєднаний з проникненням у житло, що карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.
 
Досудове розслідування триває.

Високий Вал
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: