Завантаження ...
banner
banner

Чергова 15 сесія Ніжинської міської ради відбудеться 30 серпня

Міський голова Анатолій Лінник підписав розпорядження про скликання чергової 15 сесії міської ради VIІ скликання 30 серпня 10.00 годині у великому залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради


Міський голова Анатолій Лінник підписав розпорядження про скликання чергової 15 сесії міської ради VIІ скликання 30 серпня  10.00 годині у великому залі виконавчого комітету Ніжинської міської ради

У порядку денному розглядатимуться такі питання:

1, Про внесення змін до  рішення  міської  ради  7  скликання  від  21– 26 січня  2016  року  " Про міський   бюджет   м.Ніжина  на 2016 рік "  
2. Про внесення змін до Положення про територіальний центр соціального обслуговування ( надання соціальних послуг) Ніжинської міської ради Чернігівської області шляхом викладення його в новій редакції.
3. Про затвердження Положення про муніципальну відзнаку Ніжинської міської ради Чернігівської області – медаль «Захиснику Ніжинщини».
4. Про внесення доповнень до Положення про комісію з питань надання матеріальної допомоги жителям м. Ніжина.
5. Про затвердження Порядку сприяння проведенню громадської експертизи діяльності органів та посадових осіб місцевого самоврядування міста Ніжина Чернігівської області.
6. Про затвердження Положення «Про громадський бюджет міста Ніжина Чернігівської області».
7. Про затвердження Положення «Про загальні збори (конференції) членів територіальної громади за місцем проживання в місті Ніжині Чернігівської області».
8. Про затвердження Положення про консультації з громадськістю в місті Ніжині Чернігівської області .
9. Про затвердження Положення про громадські слухання в місті Ніжині Чернігівської області. 
10.  Про затвердження структури та загальної чисельності Управління освіти Ніжинської міської ради Чернігівської області.
11.  Про затвердження Положення про Управління освіти Ніжинської міської ради Чернігівської області. 
12. Про затвердження списку присяжних та списку народних засідателів Ніжинського міськрайонного суду Чернігівської області.
13.  Про надання згоди на добровільне об’єднання територіальних громад.
14. Про внесення змін до Регламенту Ніжинської міської ради VII cкликання.
15. Про внесення змін до рішення Ніжинської міської ради VII скликання «Про затвердження структури апарату виконавчого комітету, виконавчих органів виконавчого комітету Ніжинської міської ради Чернігівської області та їх чисельності».
16. Про встановлення надбавки за вислугу років заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Осадчому С.О. 
17. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок, внесення змін в рішення міської ради, надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затвердження проектів землеустрою та технічної документації, припинення права користування земельними ділянками, надання земельних ділянок суб’єктам господарювання фізичним особам. 
18. Про поновлення договорів оренди земельних ділянок, внесення змін в рішення міської ради, надання дозволів на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, затвердження проектів землеустрою та технічної документації, припинення права користування земельними ділянками, надання земельних ділянок юридичним особам.
19. Про надання дозволу на виготовлення проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянам.
20. Про включення в перелік земельних ділянок для продажу на земельних торгах окремими лотами.
21. Про продаж земельних ділянок несільськогосподарського призначення власникам об’єктів нерухомого майна, розміщеного на цих ділянках.
22. Про внесення в перелік земельних ділянок несільськогосподарського призначення,що підлягають продажу власникам об’єктів нерухомого майна, розміщеного на цих ділянках.
23. Про припинення права постійного користування, надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою для будівництва скверу «Пам’яті героїв Крут»
24. Про затвердження комплексної схеми тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності по вул. Московській, вул. Незалежності, вул. Шевченка в м. Ніжині
25. Про внесення змін до рішення Ніжинської міської ради №32-10/2016 від 20-25.04.2016 « Про затвердження типових варіантів тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності з метою розміщення на території міста Ніжин».
26. Про затвердження висновків незалежної оцінки про вартість об’єктів міської комунальної власності міста Ніжина.
27. Про оренду майна комунальної власності м.Ніжина.
28. Про встановлення зменшеного розміру орендної плати.
29. Про дозвіл на проведення реконструкції вхідного вузла до нежитлових приміщень комунальної власності, за адресою: м. Ніжин, вул. Шевченка, 11/82.
30. Про присвоєння адрес .
31. Про внесення змін до рішення 7 сесії VІІ скликання Ніжинської міської ради від 02.02.2016 року№7-7/2016 «Про присвоєння адрес».
32. Про надання дозволу на списання з балансу багатоквартирних житлових будинків №№118; 122; 128;130; 138 по вул. Прилуцька в м. Ніжині Чернігівської області.
33. Про надання дозволу на списання з балансу багатоквартирного житлового будинку № 5 А по вул. Вокзальна в м. Ніжині Чернігівської області.
34. Про надання дозволу на списання з балансу багатоквартирного житлового житлового будинку №2 А по вул. Академіка Амосова в м. Ніжині Чернігівської області. 
35. Про надання дозволу на списання з балансу багатоквартирного житлового будинку №14 А по вул. Академіка  Амосова в м. Ніжині Чернігівської області .
36. Про надання дозволу на списання з балансу багатоквартирного житлового будинку №75 В по вул. Синяківська в м. Ніжині Чернігівської області.
37. Про надання дозволу на списання з балансу багатоквартирного житлового будинку №10 по вул. Академіка  Амосова в м. Ніжині Чернігівської області.
38. Про депутатські звернення та запити
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: