Завантаження ...
banner
banner

У Ніжинській ЗОШ №15 вшанували пам'ять загиблого учасника АТО Віктора Макідона

У Ніжинській ЗОШ № 15 відбувся захід з нагоди річниці загибелі випускника школи Віктора Макідона в зоні антитерористичної операції за цілісність та незалежність України

Віктор Македон


У Ніжинській ЗОШ № 15 відбувся захід з нагоди річниці загибелі випускника школи Віктора Макідона в зоні антитерористичної операції за цілісність та незалежність України.

Вшанувати пам’ять загиблого воїна-випускника школи прийшла дружина героя, його близькі, рідні, учителі та учні навчального закладу.

Під час проведення виховного заходу згадали, що в 1984 році поріг ЗОШ №15 переступив допитливий підліток, який перебував у стінах закладу 1 рік. Працівники школи та знайомі Віктора характеризують його як комунікабельного, товариського, вічливого учня, який займався боксом, любив тварин. Мав улюблене хобі – рибальство.

Віктор Михайлович не зміг стояти осторонь ситуації, яка склалася в Україні, тому добровільно пішов захищати кордони нашої Батьківщини та свято вірив у перемогу. Макідон Віктор Михайлович, боєць підрозділу «Миротворець», героїчно загинув при виконанні службового обов’язку 22 липня 2014 року в Слов’янську Донецької області, віддав власне життя, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України.

Із нагоди відзначення річниці загибелі Віктора Македона в зоні антитерористичної операції у школі була відкрита пам’ятна дошка.


Віктор Македон

Віктор Македон

Віктор Македон

Віктор Македон

Віктор Македон

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: