Завантаження ...
banner
banner

Приміщення магазину квітів, що на Гоголівській, продали на аукціоні

Сьогодні з відкритого електронного аукціону було продано приміщення магазину "Квіти", що по вул.Гоголя. На початку каденції Ніжинської міської ради 7 скликання достатньо активно обговорювалась доля цього приміщення

Магазин квітів


Сьогодні, 27 вересня, з відкритого електронного аукціону було продано приміщення магазину "Квіти", що по вул. Гоголя.

На початку каденції Ніжинської міської ради 7 скликання достатньо активно обговорювалась доля цього приміщення. Пропонувалось кілька варіантів використання - від передачі якомусь із комунальних підприємств до здачі в аренду.

Фракція "Самопоміч" від самого початку наполягала на тому, щоб продати це приміщення з метою отримання коштів, які б можна було спрямувати в сфери, де є проблеми, що потребують, з одного боку, нагального вирішення, з іншого - економії коштів за рахунок модернізації.

Такою сферою в першу чергу є система вуличного освітлення. Її удосконалення потребує значних капіталовкладень, але заміна теперішніх ламп розжарювання сучасними енергозберігаючими ліхтарями дозволить, на думку депутатів, зробити значні заощадження в міському бюджеті.

Після непростих дискусій в Ніжинській міській раді таки вирішили продати приміщення через електронний аукціон. Незважаючи на скепсис окремих депутатів (стартова ціна магазину складала близько 101 тис. грн.), за результатами торгів приміщення було сьогодні продано за 963 тис. грн., збільшившись за час аукціону на 850%. 

Тепер місто має кошти на модернізацію вуличного освітлення. Депутати фракції "Самопоміч" сподіваються, що ці кошти будуть використані так само ефективно, як були отримані, та пообіцяли докласти всіх зусиль, щоб сподівання втілились у життя.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: