Завантаження ...
banner
banner

Трьох бізнесменів обстріляли з протитанкового гранатомета на Чернігівщині

Одразу трьох бізнесменів обстріляли в одну ніч у Бахмачі на Чернігівщині. Одному просто в будинок вистрелили з протитанкового гранатомета, снаряд повністю прошив веранду й зупинився біля сусідського паркану


Одразу трьох бізнесменів обстріляли в одну ніч у Бахмачі на Чернігівщині (із 26 на 27 вересня). Одному просто в будинок вистрелили з протитанкового гранатомета, снаряд повністю прошив веранду й зупинився біля сусідського паркану. Другому підприємцю обстріляли автомобіль. Ну а третьому кинули гранату просто в двір, осколки вбили двох німецьких вівчарок, господарі при цьому не постраждали. 

Третя ночі. Юрій Шурубура прокидається ніби від землетрусу. Дивується, що встояв будинок. Правоохоронці знайшли на дворі тубус від протитанкової реактивної гранати. Снаряд пробив ворота, пролетів над автомобілем та прошив навиліт веранду.
 
У квітні в двір Юрія вже залітала граната, тоді теж від вибуху ніхто не постраждав, але слідство далеко не просунулось, каже підприємець. Обидва випадки пов’язує зі своїм бізнесом, він займається продажем м’яса.

«Мені приходили повідомлення, що треба ділитися», - повідомив Юрій Шурубура.
 
Тієї ж ночі обстріляли автомобіль іще одного підприємця, який як і Юрій займається м’ясом. Три кулі влучили в багажник, одна - поруч із бензобаком.
 
Третьому бізнесменові, власнику будівельного магазина, тієї ночі кинули гранату в двір.
 
Підприємці пов’язують усі три напади між собою. У поліції ж поки не бачать підстав об’єднувати провадження в одне. «Ці події розслідуються окремо. По кожному факту відкрито кримінальне провадження за ознаками статті 296 ч. 4 Кримінального кодексу України (хуліганство, вчинене зі застосуванням зброї, або холодної зброї). Ця стаття передбачає термін ув’язнення до 7 років позбавлення волі», – каже речник головного управління національної поліції Чернігівщини Сергій Бриль.
 
Підприємці шкодують, що не встановили відеоспостереження за своїми будинками, переконані, це б пришвидшило розслідування.






Рik.cn.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: