Завантаження ...
banner
banner

На Покровський ярмарок прогнозують дощі та похолодання

Як повідомляють синоптики Укргідрометцентру, у Ніжині від завтрашнього дня рясно підуть дощі. 4 жовтня погода порадує нас безхмарним ранком, але вже всередині дня вона зміниться та буде похмурою до самого вечора

Дощ


Як повідомляють синоптики Укргідрометцентру, у Ніжині від завтрашнього дня рясно підуть дощі. 4 жовтня погода порадує нас безхмарним ранком, але вже всередині дня вона зміниться та буде похмурою до самого вечора. Удень та ввечері йтиме дрібний дощ, який поступово посилюватиметься. 


Дощ



Температура вночі +9-11º, вдень +17-19º. Вітер південно-східний 5-10 м/с.

5 жовтня протягом усього дня погода буде похмурою. Вранці очікується дрібний дощ, який вдень набере силу, але ближче до вечора почне стихати. Температура вночі +10-12º, вдень +16-18º. Вітер північно- та південно-східний 5-10 м/с.

6 жовтня хмар на небі не буде тільки вночі, а з ранку й до вечора в Ніжині зберігатиметься похмура погода. Удень піде дрібний дощ, проте ближче до вечора він повинен стихнути. Температура вночі +5-7º, вдень +14-16º. Вітер південно-західний та південно-східний 5-10 м/с.

7 жовтня ранок очікується ясний, а вдень та ввечері небо буде ховатися за хмарами. Уночі йтиме дощ. Вранці розпогодиться, та більше цього дня опадів не передбачається. Температура вночі +4-6º, вдень +11-13º. Вітер західний 5-10 м/с.

8 жовтня з ранку й до вечора небо буде вкрите хмарами. Удень піде дрібний дощ, який може посилитися ближче до вечора. Температура вночі +4-6º, вдень +8-10º. Вітер північно-східний 5-10 м/с.

За інформацією sinoptik.ua, 4 жовтня протягом дня температура коливатиметься від +9 до +20º, 5 жовтня +12-16º, 6 жовтня +8-16º, 7 жовтня +8-14º, 8 жовтня +5-10º.

9 жовтня протягом усього дня погода буде похмурою. До полудня опадів не очікується. У другій половині дня можливий дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися. Температура коливатиметься від +5 до +10º. 

 

Дощ
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: