Завантаження ...
banner
banner

Хто стане директором Ніжинського міського Будинку культури?

11 жовтня у великій залі міськвиконкому відбулось засідання конкурсної комісії для визначення директора Ніжинського міського Будинку культури

Ніжинський міський Будинок культури


11 жовтня у великій залі міськвиконкому відбулось засідання конкурсної комісії для визначення директора Ніжинського міського Будинку культури. 

Відбулось уже 2 тури, на яких жоден із кандидатів не набрав потрібної кількості голосів. У 1 турі спробувати себе в ролі директора хотіло 4 кандидати: 

- Вишнева В.М.— керівник дитячого зразкового ансамблю танцю “Вікторія” Ніжинського міського Будинку культури;

- Драчук О.Ю. — бібліотекар філії №1 Ніжинської міської центральної бібліотеки;

- Дудка О.Ю. — викладач Ніжинської районної дитячої школи мистецтв;

- Поташов А.В. — концентмейстер самостійного народного ансамблю танцю та керівник народного аматорського хору ветеранів та праці Ніжинського міського Будинку культури.
 

У вчорашньому 2 турі участь у конкурсному відборі взяли 3 кандидатів: Вишнева В. М., Драчук О.Ю.,Чоп Р.В. ( звукорежисер Ніжинського міського Будинку культури).

Так як жоден із кандидатів не набрав необхідної кількості голосів, було вирішено провести 3 конкурс для вибору директора Будинку культури, що відбудеться не менше ніж через місяць.

Кандидати мають набрати 5 голосів, у 2 турі результати голосування такі: Драчук О.Ю. - 4 голоси; Вишнева В.М. — 3 голоси; Р.В.Чоп — 2 голоси.

Документи щодо участі в конкурсі приймаються протягом 30 календарних днів від дня опублікування оголошення за адресою: м. Ніжин, пл. Івана Франка, 1 каб. 81, з 8.00 до 17.00 год.

Вимоги до кандидатів: вища освіта, стаж роботи у сфері культури не менше 3-х років, володіння державною мовою та здатність за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

За додатковою інформацією звертатись за тел.: 2-35-51

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: