Завантаження ...
banner
banner

Відбудеться поетична вистава Анастасії Дмитрук

Відома поетеса сучасності, Анастасія Дмитрук, вже 16 листопада виступатиме на сцені Ніжинського академічного українського драматичного театру імені Миколи Коцюбинського з поетичною романтичною виставою "Розв'яжи за спиною крила", за участі талановитих акторів Театру на Подолі


Відома поетеса сучасності, Анастасія Дмитрук, вже 16 листопада виступатиме на сцені Ніжинського академічного українського драматичного театру імені Миколи Коцюбинського з поетичною романтичною виставою "Розв'яжи за спиною крила", за участі талановитих акторів Театру на Подолі.

Режисер вистави - геніальний Віталій Малахов. 
 
Достатньо було одного вірша аби про неї дізнався світ, полюбила Україна, а Росія, в свою чергу, внесла у список головних літературних ворогів. ЇЇ актуальні вірші про наше сьогодення збирають у мережі сотні тисяч читачів і слухачів, як от "Маски сорваны" за два тижні подолав позначку у 500 000 переглядів. Перший вірш громадянської лірики Насті Дмитрук, "Никогда мы не будем братьями", стрімко зібрав мільйони прихильників та опонентів, а також, вперше в історії літератури, отримав сотні римованих відповідей та переспівів. 
 
Її оваціями зустрічали в Парижі, Берні, Гамбурзі, Вільнюсі та Ризі; у школах та інститутах, бібліотеках та фестивалях, у військових шпиталях та на передовій. Вона зачаровує своєю щирістю та тонким поєднанням у собі дівочої ніжності та вольової мужності.
 
Настя має унікальний талант достукатися до кожного, до кого звертається, про кого пише і перед ким виступає - без пафосу і фальші, зі щирістю і глибиною свідомості нового покоління українців. Інтимно та емоційно. Вечір щирості для душі.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: