Завантаження ...
banner

Тарас Тополя зустрівся зі студентами

21 жовтня в актовому залі нового корпусу відбулася зустріч у форматі прямого діалогу Тараса Тополі, лідера гурту «Антитіла», зі студентами Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя

Тарас Тополя, НДУ


21 жовтня в актовому залі нового корпусу відбулася зустріч у форматі прямого діалогу Тараса Тополі, лідера гурту «Антитіла», зі студентами Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя. Зустріч пройшла у рамках проекту U-Report. Програма заходу передбачала: презентацію U-Report в Україні, розповідь про волонтерський рух і життя музикантів, воркшоп U-Report, автограф-сесію.

 ЮНІСЕФ впроваджує в Україні глобальний молодіжний проект U-Report. Це – швидкі опитування через безкоштовні СМС або Твітер, які дозволяють дізнатись думку молоді щодо важливих суспільних питань.
 
Усі, хто підписались на U-Report, отримуватимуть опитування з 3-4-х питань щотижня. Потрібно лише сказати, що думаєш стосовно тієї чи іншої теми.
 
Приєднатись можна через Твітер –  www.twitter.com/UReportUkraine або безкоштовні СМС, надіславши слово "старт" на номер 4224.
 
ЮНІСЕФ вивчає результати та співпрацює із партнерами, щоби опитування застосовували у програмах на практиці. Тому, чим більше учасників-U-репортерів, тим більше прислухатимуться до їхньої думки. Таким чином, U-Report – це один із найпростіших інструментів, якими молодь може впливати на зміни у важливих сферах суспільного життя.
 

U-Report допомагає дізнаватись думку молоді для суспільних змін у 19-ти країнах. Всього у світі 1,9 мільйона U-репортерів.
 


























ndu.edu.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: