Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині обрали найкращих красунь міста

Фото.
Вчора в міському Будинку культури відбувся конкурс творчості й краси "Красуня Ніжина-2016". Окрім зовнішньої краси, у критеріях відбору учасниць враховувалась цікавість конкурсантів як особистостей


Вчора, 23 жовтня, о 16:00 в міському Будинку культури за ініціативи Ніжинської міської молодіжної громадської організації "Клуб АртМодельСтудія", благодійного фонду "Копиця", служби в справах сім'ї та молоді виконкому Ніжинської міської ради відбувся конкурс творчості й краси "Красуня Ніжина-2016".

Окрім зовнішньої краси, у критеріях відбору учасниць враховувалась активна життєва й громадська позиція, осмислення ролі жінки в сучасному суспільстві, цікавість конкурсантки як особистість. 



У конкурсі взяли участь 8 ніжинських красунь:

- Вероніка Шугай

- Валерія Устінова

- Аріна Манчак

- Вікторія Охріменко 

- Ангеліна Таран

- Анна Березинець

- Вікторія Черненко

- Катерина Повисша.


Перший конкурс програми мав назву «Про кохання в стилі етно», у якому дівчата вийшли на сцену у віночках та привабливих жовтих сукнях.

Цьогорічні ніжинські красуні взяли участь у проекті "Ми такі різні, але в нас є дещо спільне", де представили своє бачення образів відомих успішних жінок, чиї погляди на життя співпадали з їх власними. Так, конкурсантки постали в образах Грейс Келлі, Одрі Хепберн, Анджеліни Джолі, Кари Делевінь, Кейт Мідлтон, Ешлі Бенсон, Моніки Белуччі, Діти фон Тіз. 



Дівчата пояснили членам журі, чому саме такий образ кожна з них обрала, відповіли на додаткові питання, презентували себе як особистість.

Учасниці продемонстрували й свої таланти. Такий конкурс був необов'язковим, у ньому взяли участь тільки ті дівчата, які виявили своє бажання показати своє вміння та унікальність широкому загалу.

Так, Валерія Устінова, показавши презентацію, розповіла про свої досягнення та інтереси; Вероніка Шугай продекламувала власний вірш про Україну й воїнів нашої Батьківщини; Ангеліна Таран "запалила" всіх своїм пластичним та енергійним танцем; Аліна Манчак проникливо розказала вірш Андрія Малярика "Ніхто не любить так, як мама", присвятивши його своїй мамі.


Одна з конкурсанток презентувала власну колекцію футболок, допомогли їй у цьому решта учасниць.

Дівчата показали присутнім і соціальний ролик "Мій Ніжин: наше місто очима дітей та молоді", представивши своє рідне місто зі своєю тисячолітньою історією та національно-культурною спадщиною, який вони зняли напередодні конкурсу.

Конкурсанток через відео-звернення привітав і народний депутат України Олександр Кодола.



Перепліталися конкурси вокальними та танцювальними номерами, зокрема перед глядачами виступили вихованці естрадно-гімнастичного колективу "Ефект", школи гармонійного розвитку "Позитивчик", студії сучасного спортивного танцю "Екстрім Енерджі", лауреат всеукраїнських та міжнародних конкурсів і володарка титулу "Перлина Ніжина - 2013" Мілана Одосовська.

Членам журі було важко вибрати переможниць конкурсу, оскільки, за їхніми словами, цьогорічні красуні були різнопланові, унікальні по-своєму.

Усе ж таки за рішенням журі головною переможницею конкурсу стала Вероніка Шугай, а титулом ІІ Віце-міс була нагороджена Аріна Манчак, титул І Віце-міс отримала Ангеліна Таран.



У номінації "Красуня Ніжина. Чарівність" перемогла Анна Березинець.



Номінацію "Красуня Ніжина. Вишуканість" отримала Вікторія Черненко.



"Красуня Ніжина. Туризм" - Катерина Повисша.



"Красуня Ніжина. Конгеніальність" - Вікторія Охріменко.



"Красуня Ніжина. Грація" - Валерія Устінова.



Номінацію "Талант" отримала Аріна Манчак.



За інтернет - голосуванням номінацію "Красуня Ніжина. Фотомодель" отримала Ангеліна Таран.


 

Усі учасниці конкурсу були нагороджені грамотами та подарунками. Так, Аріна Манчак стане обличчям ювелірного магазину "Діамант", а Тамара Стратілат подарувала всім конкурсанткам можливість поїхати до Верховної Ради України. 

Організатори конкурсу подякували всім, хто підтримав цей проект, та побажали учасницям нових перемог та досягнень.

Як зазначила організатор конкурсу Ірина Кириченко, на зібрані кошти за квитки в Ніжині започаткують Музей огірка.
 





































































































































































Юлія Солдатенко

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: