Завантаження ...
banner
banner

Учні 17 школи зустрілися з Тетяною Винник

Демократична освіта передбачає, що наставниками школярів є не лише вчителі, а й представники громадськості. Саме тому в Ніжинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 17 часто бувають гості


Демократична освіта передбачає, що наставниками школярів є не лише вчителі, а й представники громадськості. Саме тому в Ніжинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 17 часто бувають гості. 

Тому 25 жовтня до школи завітала Тетяна Винник – письменниця, журналіст, перекладач, громадський діяч, волонтер, голова громадської організації «Центру  новітніх ініціатив та комунікацій», головний редактор дитячого журналу «Крилаті», організатор фестивалю інтеграції слова в сучасному арт-просторі «Литаври».
 
Цікавою і змістовною була зустріч. Презентації книг Тетяни Винник «Прокинусь живою» ( стала лауреатом премії ім. Михайла Коцюбинського в 2014 р.) та «Самоспалення дерева» зацікавили не лише учнів, а й педагогів.
 
Сподіваємося, зустріч з Тетяною  Винник спонукатиме школярів до саморозвитку, альтруїзму, вплине на  формування прагнення жити в демократичному суспільстві.
Шкільна бібліотека поповнилася примірниками книг письменниці та збірками сучасних авторів, учасників фестивалю «Литаври».






 

Провідний бібліотекар Вовкодав О.І.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: