Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині під час проведення земельних робіт загинув робітник

Фото.
29 листопада о 14:10 до Служби порятунку "101" у місті Ніжин надійшло повідомлення про те, що під час проведення земляних робіт по вулиці Чернігівській двох чоловіків затисло залізобетонною плитою У Ніжині під час проведення земельнних робіт загинув робітник

29 листопада о 14:10 до Служби порятунку "101" у місті Ніжин надійшло повідомлення про те, що під час проведення земляних робіт по вулиці Чернігівській двох чоловіків затисло залізобетонною плитою. 

На місце події оперативно прибуло відділення 16-ї державної пожежно-рятувальної частини у складі 4 чоловік особового складу та однієї одиниці спеціальної техніки. 

Від отриманих травм один робітник помер на місці, іншого каретою «швидкої допомоги» було доставлено в травматологічного відділення Ніжинської центральної міської лікарні. Медики констатували у постраждалого закритий перелом ключиці, перелом 3-4 ребер та закриту травму грудної клітини.

Робітники працювали за усною домовленістю з будівельним підрядником.
 
Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 271 Кримінального кодексу України (порушення вимог законодавства про охорону праці, якщо воно спричинило загибель людей або інші тяжкі наслідки) - карається виправними роботами на строк до двох років або обмеженням волі на строк до п'яти років, або позбавленням волі на строк до семи років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до двох років або без такого.
 
Триває досудове розслідування.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: