Завантаження ...
banner
banner

Мінус один: на Московській демонтували кіоск

Відповідно до Закону "Про місцеве самоврядування в Україні", рішення виконавчого комітету “Про звільнення земельних ділянок від тимчасових малих архітектурних форм, які встановлені з порушенням законодавства” було вжито заходи по примусовому демонтажу кіоску по вулиці Московська


Відповідно до статті  Закону "Про місцеве самоврядування в Україні", Положення про порядок звільнення земельних ділянок, що зайняті без правових підстав та належать до комунальної власності територіальної громади Ніжина затвердженого рішенням п’ятдесят шостої сесії шостого скликання Ніжинської міської ради від 15-17 квітня 2014 р. та рішення виконавчого комітету “Про звільнення земельних ділянок від тимчасових малих архітектурних форм, які встановлені з порушенням вимог чинного законодавства України” № 126 від 26 травня 2016 року, після попередження власника МАФа звільнити земельну ділянку до 29.11.2016 року та невиконання попередження, було вжито заходи по примусовому демонтажу кіоску по вулиці Московська біля Центральної міської лікарні.

Демонтаж здійснювався силами комунального підприємства ” Виробниче управління комунального господарства”. Була залучена бригада робітників та спецтехніка: автокран, транспортер та автовишка.  Даний МАФ було обережно демонтовано та перевезено на територію КП “ВУКГ” для подальшого зберігання.



unenizh.org.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: